(粤语解说)同女朋友3P刺激經驗 {第二篇}

hmfg 发表于 2016-10-13 02:13

第 1 页

第一篇:

好啦,上次講到女朋友玩完camsex後,我成日都會借啲衣講下3p既刺激嘢,唔知係唔係講得多又聽得多之下,距都好配合我同我講呢方面既嘢,當然人人感覺底線唔同 其實係唔可以亂試 如果距唔啱聽既真係除時反面,所以朋友你要玩首先你要事先測試下你另一半底線係點先,咁當然我知道我女友可以傾呢啲嘢我先會同距講啦。 直至有一次係床上我同距講babe 不如搵多個人一齊玩下啦 it must be fun, 我地可以just 搵個人上黎傾下計玩下啤牌or just 俾距摸下你,你想唔想我同你做緊時有人可以Lam下你, 雙重享受喎,好刺激架。

距諗咗一諗: 衣乜你成日諗埋呢啲衰嘢架 我話: 算啦咁你堂我無講過。 距: 乜你真係好想試下咩?你會覺得好刺激架? 我話: okay just think 有時試下新嘢都幾好丫 (我心諗 wah! 我直情刺激加興奮tim la!) 距: um 如果咁樣babe 你會enjoy 既 可以試下既 因為我想babe你開心, 但係你點搵人呀? 我心諗 (wah!!!!!我得米喇!我個刻心情個刻其實十級興奮)

之後我扮淡定話:上網搵下囉 距話: 你搵完要俾我睇下先wo! 如是這我就開始咗上網搵人計較,最後我地搵咗個都係同我地差唔年齡既男仔,詳情點約我唔講咁多喇, 不過我好心就刻個晚係星期五晚我同女友大家放工6點反屋企 女朋友就反屋企化下妝扮下靚先,因為大家都係反office 工所以happy friday 係我地最開心既日子, 我同距講如果你到時覺得有啲咩唔鐘意我地可以即刻停, 個晚我地約咗個男仔9點係屋企見面, 你無聽錯!係屋企!

點解會咁大膽決定係屋企呢,其實因為我地呢到都係短租型式唔會長住,所以又唔會怕有手尾。 到9點我就落樓下接個男仔, 見到距就同距傾咗陣閒計,等大家熟落下先。 其實事前我都同距私下傾下會點玩 呢個女友係唔知的,首先會飲下小小酒等大家relax下 之後玩下啤牌 跟住..安排咗一啲我會唔係現場而女友會同距單獨對面既時間... Haha 下面會講埋, 以下既安排係因為我想睇下女友會有咩反應,應對同會唔會有我想出現既淫意畫面出現。

上到去,我女友開門距係著咗件鬆身背心入面黑色bra 一條短sporty 褲。 my favorite dress code of her. 入到去大家坐係廳sofa 我開咗黃色暗燈大家好casual 咁傾下計,我地三個都唔係怕羞之人所以無weird awkward 位, 大家飲咗杯白酒我就提意玩下啤牌, 玩咗幾鋪,個男仔就囉咗粒色仔出黎(其實係我安排, 粒色仔上面會有色情程罰,e.g 除衫x3面,飲多杯,摸,kiss。 真係唔知距係邊買呢樣嘢反黎不過我叫距帶埋黎時機到你提出玩睇下我女友有咩反應。

我女友當時: 嘩,你地輸咗我可以叫你地kiss haaaaaaa
即係距默認可以玩啦, 咁距就中咗我計喇 。

pinsesf 发表于 2016-10-13 14:00

BRO,点联络你啊,不如开翻个群黎倾计咯

初见 发表于 2016-10-13 17:37

mecoy 发表于 2016-10-13 22:07

bro,唔好俾距停,继续。支持

sex911 发表于 2016-10-15 21:44

石家庄骚女可联系我Q514668429

karven 发表于 2016-10-23 06:31

睇落似香港?不过hk应该不上91吧,那边有外国论坛

flyaness 发表于 2016-10-24 01:58

zhouzhen38 发表于 2016-12-21 07:01

本地粤语 多D交流 3337482308